Система викачування з бочок Maxiprime

Системи викачування з бочок Maxiprime для паст і нетекучих і високов'язких рідин.

Перекачати великий обсяг нетекучих високов’язких продуктів з однієї ємності в іншу – досить складне завдання. Підбираючи насос, необхідно враховувати не тільки щільність рідини, що перекачується, а й втрати, які обов’язково будуть присутні під час роботи. Вирішуючи це завдання, інженери нашої компанії знайшли вихід із ситуації – використання системи Kecol Maxiprime з двоциліндровим притискним пристроєм на основі укороченого поршневого насоса Kecol, забезпечуючи відсутність кавітації. Щойно рівень продукту падає, боки контейнера очищаються завдяки притискній пластині системи.

 

Основні переваги:
  • Перекачування високов’язких нетекучих продуктів до 10 000 Пуаз
  • Виключення залишків продукту
  • Проста та безпечна робота конструкції
  • Відполірована нержавіюча сталь або пофарбована сталева конструкція
Сфери застосування:

Харчова промисловість: мед, соуси, маргарин, олія, фруктово-овочеві концентрати, тощо.

Фармацевтична промисловість: мазі, ланолін, гідроксид алюмінію, пасти, вазелін тощо.

Хімічна промисловість: клеї, фарби, мастики, мастила, фарби, смоли, клей для плитки, герметики, віск, шпаклівка, тощо.

Принцип роботи:

Стиснене повітря одночасно надходить в обидва циліндри, передаючи зусилля, спрямоване вниз, на притискний пристрій, який, своєю чергою, створює надлишковий тиск у контейнері, що дає змогу витіснити продукт прямо в повітроприймальну камеру насоса. Додатковий тиск на поверхні продукту, створений системою Maxiprime, дає змогу поршневому насосу Kecol перекачувати холодні рідини з дуже високою в’язкістю. Під час циклу, рівень продукту поступово падає, і скребок притискного пристрою протирає боки контейнера. Щойно контейнер спустошується, напрямок повітряних циліндрів змінює напрямок у зворотний бік на підйом насоса і притискного пристрою, готуючись до зміни контейнера.

Мірні циліндри, що використовуються в поєднанні з поршневим насосом Kecol, розподіляють заданий об’єм рідини або в’язкого продукту. Вони зроблені або з вуглецевої сталі, або з нержавіючої сталі 316 і доступні з ручним або пневматичним приводом і фіксованими або регульованими виходами від 200 мл до 3 літрів.

Насос змінної подачі надає способи зміни довжини ходу і, отже, продуктивність насоса Kecol. У разі використання в поєднанні з лічильником ходу поршня, насос змінної подачі видаватиме заданий об’єм в’язкого продукту і зупиниться, коли задане число ходів буде досягнуто.

У ситуаціях, коли необхідно підтримувати температуру продукту, насоси Kecol можуть бути оснащені водяною сорочкою, яка дає змогу гарячій або холодній воді циркулювати по всій довжині насоса.

Система з двоциліндровим притискним пристроєм Megaprime, заснована на принципі роботи системи Maxiprime, підходить для контейнерів діаметром до 1200 мм і може бути адаптована для квадратних бункерів.

 

Якщо ваша вимога не відповідає стандартним параметрам насоса або системам, Kecol готовий розробити і виготовити пристрій відповідно до ваших вимог. Наші інженери завжди будуть раді обговорити багато варіантів модернізації або ускладнення системи.

 

en_GB