Хімічні насоси для кислоти

Центробежный моноблочный насос из нержавеющей стали
Моноблочний насос із нержавіючої сталі
Химический пластиковый моноблочный насос с механическим уплотненимем
Насос із механічним ущільненням
Химический насос вертикального типа
Хімічний вертикальний насос
Хімічний моноблочний насос серії ECO
Хімічний насос - серія із пластику
Хімічний насос із нержавіючої сталі

Хімічні насоси не відрізняються за принципом дії від традиційного відцентрового насоса. Основна відмінність полягає у виконанні поверхні робочої частини, а саме в матеріалі крильчатки та елементів змочуваних поверхонь насоса. Саме хімічні насоси знайшли своє застосування в тих процесах, в яких традиційні відцентрові насоси просто не справляються.

Насос для агресивних середовищ – застосування

Насоси хімічні відцентрові – використовуються для роботи з агресивними середовищами. Кислотні насоси здатні перекачувати кислоти, мастила, харчові продукти, луги, рідини з відносно невеликими включеннями, мийні розчини, рідини в системах водоочищення та водопідготовки, абразивні рідини з високим включенням підвішених частинок. Відцентровий насос для кислоти дає змогу перекачувати як кислотні розчини, так і кислоту в чистому вигляді. Під час виробництва акумуляторів необхідно мати насос для лугу, оскільки це агресивне середовище, то з такими продуктами може впоратися тільки насос для перекачування агресивних рідин, який має спеціальне корозійностійке виконання.

Установка центробежного насоса

Насос для хімічних рідин – особливості використання

Насос для хімії від Steiner призначені для роботи на харчових і фармацевтичних виробництвах, також застосовні в хімічній промисловості, в системах водопідготовки та водоочищення, в галузях нафтохімії, а також у місцях, де потрібні надійні та якісні насоси для постійної роботи. Насос для перекачування хімічних рідин може мати різну конструкцію, тобто відцентрові насоси з сальниковим ущільненням, магнітною муфтою, в горизонтальному або вертикальному виконанні.

en_GB