Система викачування з бочок Powerprime

Системи викачування з бочок серії Powerprime 540 і H540 – пневматичні пристрої, що використовуються у поєднанні з поршневим насосом Kecol і притискною пластиною подачі для того, щоб перекачувати напів-текучі холодні продукти з відкритих бочок або контейнерів. Шарнірний стрижень Powerprime розроблений таким чином, щоб дати змогу насосу та притискній пластині маневрувати навколо 4 контейнерів, розміщених на палеті, не знімаючи контейнер з палети.

Притискна пластина може бути виготовлена так, щоб відповідати практично будь-яким контейнерам діаметром до 650 мм.

Вибір матеріалів

Гігієнічна конструкція

  • Серії H540 виготовлені з незабарвленої неіржавкої сталі для харчових, фармацевтичних і косметичних промисловостей.
  • Нержавіючої сталі з тефлоновими ущільненнями і прокладками
  • Притискна пластина з нержавіючої сталі з білим харчовим знімним кільцем.

Промислова конструкція

  • Серію 540 виготовлено з неіржавкої сталі з пофарбованою кареткою і шарнірним стрижнем для промислового застосування.
  • Насос із нержавіючої сталі з тефлоновими або нітриловими ущільненнями і прокладками
  • Послідовні пластини зроблені з неіржавкої сталі й оснащені чорним склоочисним кільцем із нітрилу

Kecol Powerprime має загальне охоплення 1350мм, що дає можливість доступу до низки контейнерів, коли вони розташовані навколо пристрою. Основа системи має бути постійно прикріплена до підлоги – використовуючи вісім (діаметром 18 мм) точок кріплення, як показано на малюнку.

Мірні циліндри, що використовуються в поєднанні з поршневим насосом Kecol, розподіляють заданий об’єм рідини або в’язкого продукту. Вони зроблені або з вуглецевої сталі, або з нержавіючої сталі 316 і доступні з ручним або пневматичним приводом і фіксованими або регульованими виходами від 200 мл до 3 літрів.

Насос змінної подачі надає способи зміни довжини ходу і, отже, продуктивність насоса Kecol. У разі використання в поєднанні з лічильником ходу поршня, насос змінної подачі видаватиме заданий об’єм в’язкого продукту і зупиниться, коли задане число ходів буде досягнуто.

У ситуаціях, коли необхідно підтримувати температуру продукту, насоси Kecol можуть бути оснащені водяною сорочкою, яка дає змогу гарячій або холодній воді циркулювати по всій довжині насоса.

Система з двоциліндровим притискним пристроєм Megaprime, заснована на принципі роботи системи Maxiprime, підходить для контейнерів діаметром до 1200 мм і може бути адаптована для квадратних бункерів.

Якщо ваша вимога не відповідає стандартним параметрам насоса або системам, Kecol готовий розробити і виготовити пристрій відповідно до ваших вимог. Наші інженери завжди будуть раді обговорити багато варіантів модернізації або ускладнення системи.

en_GB