Двогвинтові насоси

Двухвинтовой насос Double Flow
Двогвинтовий насос JUNG Double Flow
Двухвинтовой насос Jung HYGHSPIN Engineered
Двогвинтовий насос JUNG Engineered
Двухвинтовой насос Jung Extended
Двогвинтовий насос JUNG Extended
Двухвинтовой насос HYGHSPIN – Flexible
Двогвинтовий насос JUNG Flexible applications
Двухвинтовой насос HYGHSPIN Hopper
Двогвинтовий насос JUNG Hopper

Двогвинтові насоси – це насоси об’ємного типу дії. Їхня конструкція дає змогу створювати стабільний тиск і високий рівень самовсмоктування. Двогвинтові насоси мають дуже високий рівень надійності і великий робочий ресурс. Є чудовим вибором для вирішення широкого спектра завдань на будь-якому підприємстві або виробництві, незалежно від складності робочого процесу або перекачуваного продукту.

Двогвинтові насоси - особливості конструкції

Двогвинтовий насос – це насос об’ємного типу з функцією автоматичної заливки та розподільчими шестернями і підшипниками зовнішнього типу. Ці насоси мають широкий модельний ряд і різні варіанти конструктивного виконання. Компонування двогвинтового насоса являє собою поздовжнє балансування всіх елементів обертання. Металеві вузли насоса працюють без зіткнення і контакту.

Насоси з двома гвинтами можуть перекачувати різні робочі рідини та продукти: бітуми, мелясу, морську воду, каустичні та відомі розчини, вуглеводні з різною в’язкістю, маслянисті продукти, рідини з підвищеною в’язкістю, абразивами. Усі насоси Jung Process Systems виконані відповідно до міжнародних сертифікатів EHEDG, 3-A (USA) and Atex.

en_GB